Hva er refinansiering?

Kan jeg refinansiere boliglånet mitt? Hva er fordelene og ulempene med refinansiering? Hva er refinansiering og hvor mye kan du spare på refinansiering? Her finner du informasjon om refinansiering av boligen din.

Refinansiering er å kombinere flere smålån til ett større lån for å forbedre kredittscore og spare penger. Det vil si at du får et nytt lån som betaler ned på alle smålånene.

Du kan også forlenge løpetiden på lånet hvis du trenger det. For å senke de månedlige betalingene på lånet ditt kan du få en lavere rente. Du kan se hvor mye du allerede har betalt og hvor mye du fortsatt skylder. Hvem kan få lån? Å pusse opp eller refinansiere hjemmet ditt kan være en fordelaktig beslutning i en rekke livssituasjoner.

Når du skal søke lån som forbrukslån eller andre typer smålån kan det være greit og undersøke egen økonomi før du tar for mye vann over hodet. Mange mennesker havner i økonomiske vansker hvis de ikke klarer og betale tilbake lånet.

Har du mange smålån, kredittkortgjeld, eller annen stor gjeld, kan det være verdt å vurdere å refinansiere lånene dine. Hvis du har mange smålån, betaler du sannsynligvis ulike renter på hvert lån. Ikke bare er de månedlige kostnadene forbundet med disse høyere enn du kanskje forventer, men det er også årlige kostnader å vurdere.

Legger du sammen alle beløpene, kan du oppleve at disse utgiftene er mer enn du har råd til. Ved å låne små mengder penger kan du spare mye penger i det lange løp. Kredittkort kan være et nyttig verktøy, men det er viktig å bruke dem riktig. Kredittkortrentene kan være høye, så hvis du har mye gjeld eller noen få kredittkort kan det være verdt å refinansiere.

Det er mange måter å refinansiere boligen på uten å måtte stole på sikkerhet. Hvorfor refinansiere? Hvis du har gjort noe av det ovenfor, lurer du kanskje på om refinansiering er en god måte å spare penger på. Svaret er ja, refinansiering kan være en fin måte å kutte ned på månedlige regninger.

Gjeldssanering gjør at du kan spare store summer i renteutgifter, få bedre oversikt over lånet og betale mindre hver måned. Det er også nyttig å behandle kun én faktura. La oss se nærmere på hvor mye du kan spare på et refinansieringslån når gjeldsbelastningen er lav. I noen tilfeller kan refinansiering redusere dine månedlige utgifter med det halve.

Hvis du ønsker å refinansiere dine eksisterende lån, må du sannsynligvis se etter en lav rente. Ved refinansiering av et forbrukslån fra Re:member betaler du 1 808 kr per måned i rente, med en rente på 15,95 %. Renten er basert på en individuell kredittvurdering når du søker. Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å forstå hva refinansiering er.

Du trenger ikke søke om refinansiering hos re:member – du kan prøve lånekalkulatoren vår for å se hvor mye lånet vil koste deg per måned, og om du kan spare penger ved å refinansiere.

Scroll to top