Hvordan velge riktig kredittkort?

Trenger du penger med en gang og har råd til å betale ned gjelden senere, kan kredittkort være et godt alternativ.

Markedet er fullt av varierte tilbud, så det er viktig å finne et kort som har gode vilkår. Med nøye undersøkelser får du best mulig rente og best mulige vilkår og betingelser, for eksempel bonusordninger.

Det er veldig viktig å ikke bli for fanget i luksusfellen, men å ha kontroll på utgiftene. Folk liker kredittkort som tilbyr cashback, i form av faste rabatter på drivstoff. Ved å bruke samme kort hver gang kan du raskt spare 1-2000 kr på et år. Dette er i gjennomsnitt ca. 15 % effektiv rente og kan ofte nedbetales mellom 1-5 år.

Re:member Black kan være det billigste alternativet, med en effektiv rente på 9,56 %. Bank Norwegian tilbyr et godt kredittkort med god kundeservice og lavt etableringsgebyr med reisefordeler som bruker Norwegian ofte.

Dette kortet er spesielt gunstig for de som reiser ofte med fly med Norwegian, da kortet gir rabatter for reiser med Norwegian. De fleste kredittkort gir forbrukere muligheten til å betale tilbake lånene sine raskt, med tilbakebetaling vanligvis innen 45-50 dager. Etter dette legges en viss prosentandel av det utestående beløpet til det.

Ved å velge lavest mulig rente kan du spare mye penger i det lange løp. I tillegg er gebyret for uttak fra minibanker i utlandet en viktig faktor.De fleste kort krever ikke årlige avgifter, men det er noen som gjør det. Kortene med de beste rabattordningene er kanskje ikke de billigste å bruke. Å få et kredittkort krever at du ikke har utestående betalingsanmerkninger eller inkassokrav. Du må ha fast inntekt og være minst 18 eller 23 år gammel.

Hovedfordelen med kredittkort er at du kan søke uforpliktende i en rekke banker. Hvis du blir avvist, prøv en ny bank. For mer detaljert kredittkortinformasjon kan du besøke en kredittkortspesialist, som vil vise deg alle de viktigste tallene for hvert tilbud.

Scroll to top